Glutenfri Snobrød
Hygge ved bålet og god stemning omkring de varme gløder indbyder til godt humør og selvfølgelig til snobrød. Snobrød er nemlig altid populært både blandt børn og voksne, når der sættes gang i et bål. Og med glutenfri snobrød, kan man også som glutenintolerant sagtens deltage i denne tradition. Her følger en hurtig og super nem opskrift på en glutenfri snobrødsdej. Dejen er nem at arbejde med, og de færdige glutenfri snobrød både minder om og smager som klassiske snobrød. Alt i alt en god og lækker opskrift. God fornøjelse!
Ingredienser – Glutenfri Snobrød (ca. 5-6 stk.)
- 5 dl lunkent vand
- 15g loppefrøskaller (fås f.eks. HER)
- 1 tsk salt
- 125g majsmel (fås f.eks. HER)
- 125g rismel (fås f.eks. HER)
- 100g boghvedemel (fås f.eks. HER)
Rør loppefrøskallerne ud i vandet, og lad det trække i ca. 15 min. Pisk derefter blandingen i 2 min. Tilsæt de øvrige ingredienser, og rør dejen godt sammen til den er fast og ensartet. Skal dejen ikke bruges med det samme, så lad den stå i køleskabet og sætte sig.
Se også
Opskrift: Glutenfri Græskarboller